Vata pentru subsoluri / garaje 7 cm Ceilingrock Bax 6.00 m2

Vata pentru subsoluri / garaje 7 cm Ceilingrock Bax 6.00 m2

(0)
Cod: 1.8.4.3
 În stoc
 
  • Cod
  • 1.8.4.3

Descriere:

PLĂCI RIGIDE DE VATĂ BAZALTICĂ
Produs
Plăci sem-irigide de vată bazaltică, cu liant de răşină organică, hidrofobizate în masă, cu împâslitură din fibră de sticlă, culoare albă, pe o faţă.
Utilizare
Ceilingrock se utilizează pentru pentru izolarea termică şi protecţia fonică a intradosurilor planşeelor, la interior, în spaţii închise (de exemplu garaje, subsoluri, etc. ) Împâslitura din fibră de sticlă de culoare albă asigură un finisaj estetic şi poate fi vopsită corespunzător.
Plăcile se vor fixa în dibluri metalice cu rozetă, conform schemelor de montaj ataşate. Dacă suprafaţa urmează a fi vopsită, se recomandă utilizarea a câte două dibluri, suplimentar – în punctele marcate cu roşu în schema de montaj ataşată.
După fixare, suprafaţa poate fi vopsită într-unul sau mai multe straturi cu vopsea pe bază de silicaţi sau dispersie fără solvent. Următorul strat se va aplica numai după uscarea completă a stratului precedent.
PROPRIETĂŢILE VATEI BAZALTICE ROCKWOOL
Termoizolare, protecţie la foc, protecţie împotriva propagării flăcărilor, protecţie fonică. Plăci hidrofobizate; permeabile la vapori; stabile dimensional; rezistente la mediu alcalin.
Produse minerale, rezistente la acţiunea dăunătorilor, nu dăunează sănătăţii.

Produse vizualizate