Sindrila DREPTUNGHI - rosu Pachet 3.00 m2

Sindrila DREPTUNGHI - rosu Pachet 3.00 m2

(0)
Cod: 5.3.6
 În stoc
 
  • Cod
  • 5.3.6
70,34Ron

Descriere:


Avantaje
Usor de montat
Flexibile
Pentru toate formele de acoperisuri
Forme si culori atractive
Durata lunga de viata

Utilizari
Case de vacanta
Constructii pentru depozitari diverse
Vile luxoase
Acoperisuri cu ferestre lucarna si arcade si bineinteles, pentru orice idei personale

Bitum de inalta calitate, ce inveleste pe ambele suprafete o structura deasa din fibra de sticla reprezinta componenta principala a sindrilelor bituminoase .

Masa de bitum este intinsa si rigidizata datorita armaturii din fibra de sticla. Mai mult chiar, fibra de sticla imbunatateste rezistenta la deformatii cat si stabilitatea sindrilelor.
Pentru stratul superior (de acoperire) sunt utilizate granule minerale colorate. Izolare permanenta si robusta Sindrilele bituminoase sunt montate pe suprafete solide lemnoase(astereala) astfel incat formeaza o invelitoare dubla, al doilea rand de sindrile suprapunandu-se peste primul.
Sindrilele sunt fixate cu ajutorul cuielor si al benzilor auto-adezive. Rezulta un montaj permanent si rezistent la intemperii. Sindrilele bituminoase sunt durabile si ofera o protectie maxima impotriva ploii, zapezii, inghetului, caldurii si razelor ultra-violete (UV).

Utilizari Sindrilele bituminoase sunt utilizate in intreaga lume de mai mult de 100 de ani ca invelitori pentru acoperisuri. Sunt indicate pentru foarte multe tipuri de acoperisuri, de la casute de gradina pana la vile luxoase.

Proprietati : Sindrilele sunt usor de montat,deoarece sunt usor de asezat si sectionat. Sindrilele bituminoase se aseaza perfect pe orice forma de acoperis (lucarne, acoperisuri rotunde…) si sunt ideale pentru inchiderea cu acuratete a colturilor dificile si/sau marginilor (coame, creste, jgheaburi, acoperisuri cu multe unghiuri…).
Din ce in ce mai mult sindrilele sunt utilizate astazi pentru constructii noi sau renovari de acoperisuri. Ceea ce este interesant de mentionat este faptul ca in cazul unei renovari viitoare a acoperisului, sindrilele se pot re-acoperi usor utilizand ultimele modele de culori sau forme dorite. Luati in consideratie intotdeauna panta minima pe care acoperisul trebuie sa o respecte.

Produse vizualizate