Polistiren extrudat 2 cm ECOSTIR Bax 15 m2 Pret Promotie la 100 Bax-uri

Polistiren extrudat 2 cm ECOSTIR Bax 15 m2 Pret Promotie la 100 Bax-uri

(0)
Cod: 2.8.2.1.P2
 În stoc
 
  • Cod
  • 2.8.2.1.P2
15.315,30Ron

Descriere:

Placa : 1250 mm * 600 mm
Datorita tehnologiei de productie prin extrudere, panourile din polistiren extrudat au o structura uniforma din celule inchise (fotografia prezinta celulele cu o marire de 25 ori). Aceasta structura de celule inchise ofera un numar de caracteristici tehnice speciale.
Avantaje ale izolatiei cu polistiren extrudat:
valoare scazuta a conductivitatii termice, pe termen lung;
rezistenta mecanica excelenta;
lipsa capilaritatii;
rezistenta ridicata la umezeala;
rezistenta la cicluri inghet-dezghet;
durabilitate ridicata;
rezistenta inalta la difuzia vaporilor;
greutate redusa si usurinta in manipulare;
usor de taiat cu unelte simple;
rezistent la deteriorare sub actiunea radacinilor;
curat, inodor si neiritant pentru piele.
Acoperişurile, în special acoperişurile plane, sunt unele dintre pǎrţile cele mai expuse ale unei clǎdiri. De aceea compoziţia structuralǎ corespunzǎtoare este un factor determinant pentru durata de viaţǎ a acoperişului. La acoperişurile plane cu structura convenţionalǎ (clasicǎ), izolaţia termicǎ este amplasatǎ deasupra planşeului dar sub membrane hidroizolatoare. Membrana este izolatǎ termic de restul construcţiei acoperişului, fiind astfel expusǎ la fluctuaţii mari de temperaturǎ cu risc crescut de deteriorare prematurǎ.
Panourile din spumǎ de polistiren extrudat asigurǎ o izolaţie exterioarǎ a peretelui subsolului şi în acelaşi timp, o protecţie mecanicǎ a membranei hidroizolante. Aceasta soluţie simplǎ şi eficientǎ oferǎ mai multe avantaje:
•reduce pierderea de cǎldurǎ şi prin urmare cheltuielile de încǎlzire;
•protejeazǎ membrana hidroizolantǎ împotriva deteriorǎrilor mecanice;
•ajutǎ la utilizarea capacitǎţii de înmagazinare a cǎldurii a pereţilor exteriori ai subsolului;
•fereşte subsolul de condensarea la suprafaţǎ;
•mǎreşte durata de viaţǎ a pǎrţilor clǎdirii situate în subteran.
Deoarece panourile nu sunt sensibile la umezealǎ, acestea pot fi utilizate în siguranţǎ în medii ude sau umede, cum ar fi camere de baie, bucǎtǎrii, spǎlǎtorii etc., chiar şi în cazurile în care performanţa izolaţiei nu este o prioritate.
Pǎrţile clǎdirii cu transmisie crescutǎ a cǎldurii sunt numite punţi termice. Temperatura suprafeţei interioare a acestor pǎrţi de clǎdire este semnificativ mai coborâtǎ faţǎ de suprafaţa înconjurǎtoare şi de temperatura ambiantǎ. Cele mai frecvente pǎrţi unde apar punţi termice sunt grinzile inelare, buiandrugii, incintele radiatoarelor, parapeţii, stâlpii din beton armat, pervazele ferestrelor. Lipsa unei preveniri adecvate a punţilor termice poate cauza pierderi importante de cǎldurǎ.
Umiditatea generatǎ de condensare pe suprafaţǎ are un efect advers faţǎ de confortul camerei; aceasta este adeseori un mediu favorabil pentru dezvoltarea mucegaiurilor, conduce la deteriorarea suprafeţei şi la probleme estetice. Prevenirea dezvoltǎrii punţilor termice trebuie avutǎ în vedere din faza de proiectare.
Avantaje importante:
•Reducerea pierderii de cǎldurǎ;
•Îmbunǎtǎţirea confortului;
•Evitarea dezvoltǎrii mucegaiului;
•Prevenirea problemelor structurale.

Produse vizualizate