Polistiren expandat 5 cm , EPS 80 MASTER MATCONS ( 14,5 kg/m3 ) , Bax 5 m2

Polistiren expandat 5 cm , EPS 80 MASTER MATCONS ( 14,5 kg/m3 ) , Bax 5 m2

(0)
Cod: 2.7.3.4
 În stoc
 
  • Cod
  • 2.7.3.4
57,31Ron

Descriere:


Placile din polistiren expandat EPS, se folosesc pentru izolarea termica a constructiilor.

Pentru ca economisirea energiei este un concept de protectie a mediului si pentru ca mediul ne intereseaza, va oferim toate formele de prezentare posibile ale polistirenului expandat ignifugat : placi pentru constructii noi si renovari, izolatii contra frigului si caldurii pentru fatade, pardoseli, plafoane, pereti, acoperisuri plane si in panta, perle pentru materiale de constructii, pentru diverse obiecte de consum.


Oferind constructiei dumneavoastra termoizolatia corespunzatoare nu numai ca o sa economisiti energie si implicit bani dar astfel protejam si mediul inconjurator.


Materialul se obtine prin procesarea polistirenului expandabil - un produs petrochimic.


Procesul tehnologic include mai multe etape dintre care le amintim pe cele mai importante:

preexpandarea : etapa in cursul careia granulele sub actiunea unui agent de expandare si in conditii de temperatura (cca 100 grade Celsius) isi maresc volumul de cca 50 ori (pâna la 3-6 mm). Procesul, bine coordonat, determina caracteristici de baza ale produsului cum ar fi densitatea si omogenitatea.

• expandarea : etapa a procesului tehnologic desfasurata in parametri controlati de temperatura si de presiune (vacuum) in care perlele de polistiren sunt sudate una de alta. Etapa marcheaza decisiv rezistenta mecanica a produsului, gradul de coeziune al particulelor, distributia coerenta a densitatii si capacitatii de difuzie.

Un polistiren pentru constructii de buna calitate are urmatoarele caracteristici:

este ignifugat;
• sufera etape de imbatranire;
• este detensionat.

Un producator al unui polistiren de calitate ridicata asigura o materie prima corespunzatoare, exclude amestecul diferitelor calitati (exemplu: material pentru constructii si material pentru fabricarea pachetajelor) si aplica un management judicios al deseurilor.
Polistirenul expandat pentru fatada NU CONTINE MATERIAL RECICLABIL.

Utilizarea de material reciclabil scade rezistenta mecanica si capacitatea de a rezista la trecerea apei. Noi am ales sa dam clientilor nostrii calitate maxima.

Domeniul de utilizare al acestui material se poate defini in functie de rezistenta la compresiune.

Sortimentul :
EPS 60 – INTERIOR-EXTERIOR 11-12 kg/m3 ,
EPS 70 - EXTERIOR CONSTRUCTII 13,5 kg/m3 ,
EPS 80 - EXTERIOR FATADA 14,5 kg/m3 ,
EPS 100 - EXTERIOR 16-18 kg/m3 ,
EPS 120 - EXTERIOR 20-25 kg/m3 ,
EPS 150 - EXTERIOR 25-30 kg/m3 .

Sortimentul EPS 80 este un produs special pentru izolarea termica a fatadelor, cu proprietati speciale, avand contractii si modificari dimensionale minime in timp.

Produse vizualizate