Membrane bituminoase ARCO ANTIROOT POLIESTER P3 mm Rola 10 m2

Membrane bituminoase ARCO ANTIROOT POLIESTER P3 mm Rola 10 m2

(0)
Cod: 1.3.2.9.6
 În stoc
 
  • Cod
  • 1.3.2.9.6
318,37Ron

Descriere:

ARCO ANTIROOT este o gamă de  membrane pe bază de bitum distilat modificat cu  polimeri plastomeri  (APP), având o armătură compozită, formată din împâslitură de poliester armată cu filamente de fibră de sticlă dispuse in reţea (PES GRID) sau longitudinal.

Masa bituminoasă este aditivată cu substanţe specifice ce impiedică penetrarea rădăcinilor in structura membranei. Aceste substanţe inglobate rezistă la temperaturi inalte, generate de incălzirea suprafeţei membranei cu flacăra, nu migrează in sol şi nu sunt spălate de apă.


Compoziţia modificată a membranei oferă proprietăţi excelente împotriva îmbătrânirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-5oC), durabilitate şi rezistenţă mecanică corespunzătoare prin armătura poliesterică folosită.

Membranele ARCO ANTIROOT P sunt fabricate cu finisaj de nisip pe partea superioară.

Partea inferioară a membranelor  ARCO ANTIROOT este protejată cu o folie de polietilenă termofuzibilă care previne lipirea materialului când este rulat şi se topeşte în timpul termosudării cu flacără. Temperatura corespunzătoare aplicării se poate controla, urmărind dispariţia marcajului  ştanţat în relief  (gofratura) de pe suprafaţa de aşezare a membranei.

Utilizare : membranele ARCO ANTIROOT se utilizează la impermeabilizarea structurilor ingropate in pământ (tunele, lucrări hidrotehnice, fundaţii, gradini suspendate, etc.) .

Produse vizualizate