Membrana bituminoasa NOVATEC PA4.5 cu ardezie 4.5 kg/m2 Rola 10 m2

Membrana bituminoasa NOVATEC PA4.5 cu ardezie 4.5 kg/m2 Rola 10 m2

(0)
Cod: 1.3.2.3.9
 În stoc
 
  • Cod
  • 1.3.2.3.9
250,02Ron

Descriere:

NOVATEC este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avand o armatura compozita, formata din impaslitura de poliester (P) armata cu fibre de sticla rasucite dispuse sub forma de retea (grid) sau longitudinal, sau impaslitura de fibra de sticla armata longitudinal (V).

Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente impotriva imbatranirii, elasticitate, flexibilitate la rece (-5oC), durabilitate.
Membranele NOVATEC V si VA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final în lucrarile bi- sau multistrat (V +PA sau P+ VA).
Membranele NOVATEC PA si NOVATEC VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei.
Membrana este prevazuta cu margine de suprapunere laterala de 10 cm si margine de suprapunere de capat de 15 cm.
Membranele NOVATEC P si V sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor NOVATEC este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului cand este rulat si se topeste in timpul termosudarii cu flacara.

Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat in relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Incalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari in structura materialului.


Domenii de utilizare : lucrari de complexitate medie, monostrat si multistrat, acoperisuri plane si curbe, fundatii etc.

Produse vizualizate