Membrana bituminoasa FESTA PA3.5 cu ardezie 3.5 kg/m2 Rola 10 m2 Pret Promotie 1 la 33 Role

Membrana bituminoasa FESTA PA3.5 cu ardezie 3.5 kg/m2 Rola 10 m2 Pret Promotie 1 la 33 Role

(0)
Cod: 1.3.2.1.3.P1
 În stoc
 
  • Cod
  • 1.3.2.1.3.P1
5.357,31Ron

Descriere:

FESTA este o gama de membrane pe baza de bitum distilat modificat cu polimeri plastomeri (APP), avand o armatura compozita, formata din impaslitura de poliester (P) armata longitudinal cu fibre de sticla rasucite sau impaslitura de fibra de sticla armata longitudinal (V).


Compozitia modificata a membranei ofera proprietati excelente impotriva imbatranirii, elasticitate, flexibilitate la rece, durabilitate.
Membranele FESTA P si PA au proprietati mecanice deosebite datorita naturii poliesterice a armaturii .
Membranele FESTA V si VA ofera foarte buna stabilitate dimensionala, fiind folosite ca strat de baza sau strat final în lucrarile bi- sau multistrat (V +PA sau P+ VA).
Membranele FESTA PA si FESTA VA se livreaza cu finisaj superior de granule minerale. Acest finisaj are rolul de a proteja membrana de razele UV conferind totodata si un aspect estetic aplicatiei.
Membranele FESTA P si V sunt fabricate cu finisaj de nisip pe fata superioara.
Partea inferioara a membranelor FESTA este protejata cu o folie de polietilena termofuzibila care previne lipirea materialului când este rulat si se topeste în timpul termosudarii cu flacara.
Temperatura corespunzatoare aplicarii se poate controla, urmarind disparitia marcajului stantat in relief (gofratura) de pe suprafata de asezare a membranei. Incalzirea membranei peste temperatura de topire optima poate provoca modificari in structura materialului.

Produse vizualizate