Livrarea se va efectua gratuit in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe respectiv: Arges, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Prahova. Pentru aceste localitati se va discuta cu un reprezentant al firmei modul in care poate fi realizata acesta livrare - în functie de distanta si masa sau volumul materialelor comandate.
In mod normal, durata livrarii variaza între câteva ore si 2 zile lucratoare.
In cazul materialelor la comanda speciala care necesita un termen de executie, termenul poate varia pana la 30 zile. Veti fi informat în prealabil asupra orei si zilei de livrare.
Pentru a evita situatiile imposibile de livrare intr-un termen cat mai scurt a produselor speciale, va recomandam sa va faceti anticipat necesarul de materiale, fiind posibil astfel sa respectam termenele de livrare solicitate.
Cumparatorul este obligat sa asigure o cale de acces pana la locul de livrare, precum si forta umana sau dupa caz mecanizata pentru descarcarea materialelor din mijloacele de transport, intr-un timp adecvat fiecarei situatii.
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.
In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul S.C. MASTER MATCONS S.R.L..
In cazul in care partenerul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, www.mastermatcons.ro va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data partenerul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.
Ambalajul produselor difera de la articol la articol. Informatiile cu privire la cantitatile ambalate sunt cuprinse în catalogul produselor. In vederea asigurarii unei livrari fara incidente, nu desfacem ambalajul original al produselor. De aceea trebuie luat in vedere cantitatea ambalata, în momentul lansarii comenzii.
Prin intermediul comenzii partenerul poate determina un termen de livrare.
In conditiile in care compania S.C. MASTER MATCONS S.R.L. nu are posibilitatea de a livra la termenul cerut, este obligatoriu ca partenerul sa fie anuntat.
In cazul in care partenerul a definit un interval de timp cu referire la livrare, S.C. MASTER MATCONS S.R.L. poate livra marfa in orice zi de lucru din acest interval de timp.
Livrarile sunt onorate prin rute bine stabilite sau transporturi unice.
Serviciul Relatii Parteneri si / sau Reprezentantul Zonal instiinteaza partenerii despre rutele de livrare.
Partenerul sau imputernicitul acestuia confirma preluarea marfurilor prin semnarea, stampilarea avizului sau a facturii fiscale, cu eventualele insemnari necesare cu privire la livrare.
Daca la receptia marfii se constata ca produsele nu corespund din punct de vedere cantitativ sau al calitatii se va intocmi un proces verbal de constatare cu soferul, urmand ca im maxim 48 ore sa se solutioneze problema sau sa primiti un raspuns refertitor la problema respectiva.
Nu se accepta reclamatii ulterioare cu referire la cantitatile livrate.
Partenerul este obligat sa respecte normele cu privire la depozitarea produselor, precum si normele tehnice, instructiunile cu privire la utilizarea produselor, punerea in opera, dar si termenele de valabilitate al produselor. In caz contrar furnizorul nu are posibilitatea de a rezolva reclamatiile provenite.
In momentul lansarii comenzii partenerul trebuie sa-si exprime doleantele, daca acestea difera de modul obisnuit de colaborare. (ex. accesibilitatea depozitului unde trebuie livrata marfa se modifica, deoarece drumul este în reconstructie, etc.)
In cazul in care pentru a ajunge la santierul sau depozitul partenerului sunt necesare diferite autorizatii (autorizatii speciale de transport, autorizatii de depasire a greutatii etc.), procurarea acestora este de datoria partenerului.
Categorii
Cautare
Pachete produse