• Model: 3.2.1.1.7.S.P2
Metode inovatoare de ambalare, pentru optimizarea transportului

Coeficient de conductivitate termica Lambda : 0,037 W/mK .

Una dintre inovatiile recente promovate de Rockwool se refera la sistemele inovatoare, din gama Slimpack, seriile Multirock C si Airrock LD.
Acestea sunt utilizate intr-o masura considerabila ca izolatii generale pentru: mansarde, pereti despartitori, plafoane false, fatade ventilate etc. Dimensiunile mai mari ale placilor - de 1.200 mm x 600 mm - asigura un montaj mult mai rapid.
Practic, cu acelasi efort se izoleaza o suprafata cu 20% mai mare fata de aria acoperita cu placile cu dimensiunile clasice, de 1.000 mm x 600 mm.
Avantajul tehnologiei Slimpack pentru clientii Rockwool este evidentiat prin reducerea costurilor de manipulare, depozitare si transport. Astfel, printr-o procedura de vidare se asigura reducerea semnificativa a volumului produsului, care revine la grosimea nominala dupa desfacerea ambalajului. Principalele proprietati ale celor doua sisteme sunt constituite de: nivel ridicat de termoizolare, protectie la foc, rezistenta impotriva propagarii incendiului, izolare fonica, permeabilitate la vapori, stabilitate dimensionala, anduranta la mediul alcalin.
Produsul Airrock LD se recomanda in aplicatii unde nu sunt necesare rezistente mecanice ale stratului de izolatie (casete structurale pentru fatade metalice, pereti de compartimentare, fatade ventilate, mansarde etc.), in vreme ce seria Multirock-C a fost conceputa pentru izolatii generale, mansarde, casete orizontale pentru fatade etc.
Categorii
Cautare
Pachete produse