• Model: 3.7.1.11.4
Trapa de vizitare sau trapa de acces reprezinta un accesoriu indispensabil sistemului de finisaj uscat (gips carton), care ofera proiectantilor si constructorilor o mai mare libertate de gestionare a spatiilor, prin imbinarea functionalitatii, caracterului estetic si facilitatilor de intretinere. Spatiul format intre planseul brut al unei constructii si plafonul final sau intre structura peretilor si cea de gips-carton, poate reprezenta o locatie adecvata a traseului tehnic. Pentru a avea acces la aceste instalatii, din considerente de intretinere si reparatii, se recomanda montarea trapelor de vizitare. Trapele de vizitare cu carcasa din aluminiu si finisaj de gips carton rezistent la apa, pot fi perfect incorporate in perete, prin placi, dar si in plafoanele moderne.
Caracteristici tehnice
Trapa de acces este realizata din profile de aluminiu, cu placa de gips carton rezistent la apa si din doua sisteme de inchidere cu clic reglabile. Cele doua rame ale trapei de vizitare sunt realizate din patru profile strans imbinate printr-un mecanism special. Trapele de vizitare se distribuie cu sistemul de siguranta, care se agata dupa fiecare utilizare a usitei pentru a evita posibilele incidente.
Avantaje
- Instalare economica, simpla si rapida pentru orice tip de aplicatie (perete, plafon, pereti cu faianta).
- Personalizarea lucrarilor si inspectarea facila a acestora.
- Acces optim chiar si in cazul unei revizii riguroase.
- Nu mai este necesara chituirea usitei.
Instructiuni de montaj
Pentru a nu compromite alinierea dispozitivelor de inchidere cu clic, chiar si de aceeasi dimensiune, nu trebuie inversate sau schimbate intre ele usitele mai multor trape. La cerere, exista carlige de incastrare care permit sprijinirea trapelor inainte de montarea straturilor de gips carton. Masurile indicate sunt obtinute din spatiul util ramas intre profilele de tavan 50/27 montate la interax de 400/500/600/700. Montajul ramei se efectueaza cu holsuruburi autofiletante de 25 mm. La fixarea pe perete, dispozitivul de acces (usita) trebuie sa fie mereu orientat catre plafon iar arcul de sustinere trebuie eliminat.
Trapa de vizitare poate fi vopsita, insa inainte de vopsire se recomanda protejarea la interior si la exterior a imbinarilor dintre dispozitivul de acces (usita) si rama trapei cu hartie autoadeziva sau curatarea imediata.
Categorii
Cautare
Pachete produse