• Model: 2.9.3.3
DURAZIV KAUCIUC®
Vopsea superlavabila alba si baza nuantare pentru exterior
DESCRIERE PRODUS:
Vopseaua superlavabila DURAZIV KAUCIUC® pentru protectia si decorarea suprafetelor exterioare este astfel formulata incat asigura elasticitate ridicata finisarilor realizate cu acest produs, acoperind eventualele viitoare fisuri din suport, dar si o rezistenta deosebita la factorii de mediu: radiatii UV, temperaturi extreme si cicluri de inghet/dezghet.
Vopseaua se poate utiliza ca atare, pentru obtinerea unor suprafete mate de culoare alb stralucitor, dar in acelasi timp constituie si baza alba pentru nuantare. Aceasta se poate colora conform cartelelor DURAZIV, folosind amestecurile standard de coloranti DURAZIV Colorant superconcentrat (cartela restransa) sau in sistemul de nuantare POS (cartela extinsa de nuante).
CARACTERISTICI PRINCIPALE:
- rezistenta la murdarire, uzura, zgariere si socuri mecanice, avand elasticitate deosebita
- rezistenta deosebita la saponificare, putandu-se aplica pe orice suprafata minerala, precum: tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de ipsos, beton, placi de gips-carton, pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura
- aderenta deosebita la suport
- putere de acoperire exceptionala
- prezinta lavabilitate remarcabila
- excelenta aplicabilitate (aplicare usoara si fara stropire) si buna etalare
- pelicula hidrofoba si permeabila la vapori, care asigura “respiratia“ peretilor
- intretinere usoara datorita rezistentei la patare si murdarire, precum si capacitatii ridicate de a rezista la frecare umeda
UTILIZARE: Finisarea decorativa si de protectie a suprafetelor minerale exterioare (tencuieli de var si ciment, beton, sisteme termoizolante). Nu se aplica peste vopsele pe baza de solvent sau zugraveli de var sau huma.
Categorii
Cautare
Pachete produse