• Model: 4.3.6

SAPĂ PE BAZĂ DE CIMENT ALB
Produs pentru obtinerea de sape normale, pe baza de ciment, in scopul nivelarii suprafetelor, sau ca strat de baza pentru sapa autonivelanta.
Nu se aplica pe suporturi din lemn, metal sau materiale plastice.
1. Tip: Sapa pe baza de ciment tip EN 13813 CT-C20-F4 conform SR EN 13813:2003
2. Compozitie: Ciment, adaosuri minerale, aditivi.
3. Mod de utilizare: Materialul se amesteca cu cantitatea recomandata de apa intr-un malaxor cu functionare continua, cuplat la o masina de turnat sape. Pentru omogenizare se va utiliza numai apa curata si rece. Suprafata suport trebuie sa fie uscata, curata, portanta, desprafuita, cu aderenta la mortare pe baza de ciment, cu o vechime de minim 28 zile. Sapa se toarna pe suport, se compacteaza si se niveleaza utilizandu-se un dreptar. Grosimea minima a stratului va fi de aproximativ 4 cm. Pe durata punerii in opera si in perioada de priza a produsului temperatura suportului, a sapei si aerului vor fi cuprinse intre 50 C si 300 C. Sapa se va uda timp de minim 7 zile de la aplicare (nu este indicata uscarea rapida a sapei).
4. Date tehnice:
Necesar de apa: 2.8 l pentru 25 kg material
Timp de punere in opera: 1-2 ore
Granulatia maxima: 1.4 mm
Rezistenta la incovoiere: > 4 N/mm2
Rezistenta la compresiune: > 20 N/mm2
Continut de Cr6+ sub 2 ppm pe durata de valabilitate a produsului.
5. Consum specific: 20 kg/m2/cm grosime
6. Depozitare: In locuri uscate, ferit de razele soarelui.
7. Ambalare: Saci de 25 kg, 48 saci pe palet (1200 kg).
8. Durata de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei.
9. Masuri de siguranta: Se va evita contactul materialului cu pielea si ochii. In cazul contactului cu ochii se va spala cu multa apa si se va consulta medicul. In cazul inghitirii accidentale se va consulta medicul, prezentandu-i acestuia ambalajul produsului.
Categorii