• Model: 3.8.7.4

Montantii CW, profile de structura pentru peretii despartitori din gips-carton, sunt elemente metalice realizate din tabla zincata, prin laminare la rece, cu grosimea de 0,45 mm sau 0,5 mm .

Acestia se monteaza in ghidajele UW, fiind montatii verticali ai scheletului peretilor din gips-carton. Placile din gips-carton se fixeaza de montantii CW a caror lungime urmareste inaltimile interioare uzuale la cladiri, astfel, cantitatea deseurilor din taierea la dimensiune a profilelor sa fie minima.

Pentru o imbinare perfecta, fara elemente speciale, dimensiunile montantilor CW se potrivesc cu cele ale ghidajelor UW.

Montantii de tip C sunt telescopici (se pot imbina si prelungi fara alte accesorii). Lungimile standard ale profilelor sunt de 3000 mm si 4000 mm.

Profilul de structura a peretilor despartitori din gips carton.
Profilele CW se monteaza in profilele UW, acestia fiind montantii verticali ai scheletului peretilor din gips carton.
Placile din gips carton se fixeaza de profilele CW al caror lungime urmareste inaltimile interioare uzuale la cladiri ; astfel, cantitatea deseurilor rezultate din taierea la dimensiune a profilelor sa fie minima.
Dimensiunile profilelor CW se potrivesc si cu dimensiunile profilelor UW pentru a se putea imbina, din acest motiv se fabrica in inaltimi de 50, 75, 100 mm .

Categorii
Cautare
Pachete produse