• Model: 3.6.1
Domeniu de utilizare:
La interior, in incaperi cu umiditate normala, pentru realizarea placarilor la pereti si tavane, a tencuielor uscate, peretilor de compartimentare si tavanelor suspendate.
Gipsul este un material de constructie natural, de mare valoare. Placile de gips-carton regleaza climatul interior si contribuie astfel esential la confortul locatarilor unei locuinte dotate cu pereti despartitori sau placaje din gips-carton.
Panourile (placile) din gipscarton sunt formate dintr-un miez de ipsos marginit de doua fete lalerale din carton special cu rezistenta mecanica ridicata.
Datonta continutului rnare de macropori din miezul de ipsos, panourile sunt indicate mai ales pentru reglarea umiditatii interioarelor.
Miezul de ipsos contine circa 20 % apa incorporata in cristale, fapt ce confera panourilor un rol de bariera protectoare impotriva incendiilor.
Sistemele gips carlon ofera solutii de executie economice si de calitate, pentru toate spatiile si elementele de constructii (pereti, plafoane,bai, acoperisuri, pardoseli).
Cu ajulorul sistemelor gips carton, este posibila finisarea plafoanefor cu structura de sustinere fixata direct pe tavan sau prin metoda lipirii directe a placilor si realizarea plafoanelor suspendate cu structura de sustinere din lemn sau metal.
Varianta finisarii prin aplicarea directa a placilor pe plafon se adopta in cazul plafoanelor care prezinta greseli de executie si neregularitali.
Plafoanele suspendate cu structura de sustinere din lemn sau metal se folosesc pentru a reduce inaltimea incaperilor sau pentru a masca traseele eventualelor retele de inslalatii.
Categorii
Cautare
Pachete produse