• Model: 4.7.6
AMBALAJ : ROLE DE 20 ML .
FOLIE pentru construcţii FĂRĂ UMEZEALĂ ŞI IGRASIE
Izolaţie pentru pereţi contra umezelii
BANDA HIDROIZOLANTA PVC se fabrică în Bulgaria . Materialul din care se produce folia este PVC moale. Grosimea foliei este de 0,8 mm, lăţimea rolelor este de 100 cm, de 30 cm şi de 20 cm. Pe bază de comandă se fabrică şi role cu lăţimea de 150 cm. Folia se pune în timpul construcţiei peste fundaţie; nu se lipeşte, se montează cu uşurinţă prin simpla aşezare.
Folosirea foliei garantează prevenirea apariţiei umezelii în casă.
BANDA HIDROIZOLANTA PVC se foloseşte şi ca hidroizolaţie pentru acoperişuri. Se pune sub ţiglă, contra infiltrării umezelii de pe acoperiş.
Banda HIDROIZOLANTA PVC stop se foloseşte prin aplicarea directă pe fundaţiile pereţilor de rezistenţă şi despărţitori. Se foloseşte atât pentru izolaţii orizontale, cât şi pentru izolaţii verticale. Îmbinarea benzilor se face prin suprapunerea acestora pe o porţiune cu lăţimea de 5 cm.
Instrucţiuni de montaj
1. FOLIA HIDROIZOLANTA PVC cu lăţimea de 30 cm se pune direct peste fundaţia zidurilor / pereţilor.
2. După ce se pune FOLIA HIDROIZOLANTA PVC , se aşează cărămizile şi pereţii sunt deja izolaţi contra umezelii.
3. Dacă doriţi să obţineţi izolarea întregii fundaţii contra umezelii, după zidirea pereţilor se acoperă întreaga fundaţie cu FOLIA HIDROIZOLANTA PVC cu lăţimea benzii de 1,00 m.
Prin folosirea acestui produs, se pot evita izolarile ulterioare ale peretilor, foarte costisitoare.
Materialul flexibil PVC de 0,80 mm grosime nu imbatraneste, indeplinindu-si functia in perete intr-un interval de timp nelimitat.
In cazul placilor bituminoase se poate finaliza izolatia mai repede si mai simplu.
Se comercializeaza in latimi diferite, in functie de grosimea peretilor.
Categorii