• Model: 3.1.2.3
Vată minerală de sticlă caşerată cu folie aluminizată, cu Tehnologie ECOSE®, livrată sub formă de role.
Conductivitate termică λD=0,044 W/mK
Reacţie la foc
Material incombustibil, clasificat Euroclasa C-s1, d0 conform EN 13501·1.
Classic 044 Alu, cu tehnologia ECOSE® este recomandat pentru utilizări multiple. Poate fi folosit ca material termoizolant pentru acoperişuri înclinate, dar şi pentru construcţiile cu cadre de lemn, la interior si exterior. Poate fi montat uşor între grinzile de lemn ale podurilor ca material termo şi fono izolant. Materialul se montează avand partea cu folia aluminizată spre zona încălzită.
Suprafaţa aluminizată a produselor reflectă căldura către interiorul constructiei şi astfel pierderile de căldură sunt micşorate. Stratul aluminizat întăreste rola de vată minerală de sticlă, asigurandu-i o rigiditate sporită şi deasemenea, suprafaţa aluminizată poate fi uşor curaţată şi permite marcaje rapide pentru tăierea rolei.
Avantaje
proprietăţi excelente de izolare termică
rezistenţă ridicată la foc
rigiditate superioară
stabilitate dimensională
manipulare simplă şi uşoară

hidrofobizare standard în masă
beneficii ce rezultă din tehnologia ECOSE®:
mai moale la atingere
miros neutru
uşor de tăiat
Vata minerală obtinuţă prin tehnologia ECOSE® este o schimbare semnificativă în domeniul materialelor de izolare.
vata minerala sticla tehnologia ecose knauf insulation
Knauf Insulation, foloseste la fabricarea produselor izolante din vată minerală un liant fără formaldehidă adaugată, realizat din materiale organice regenerabile, în locul produselor chimice bazate pe petrol. Datorită tehnologiei ECOSE, toate produsele fabricate din vată minerală au o culoare maro specifică, obtinută natural fără să conţină adaos de vopsea sau coloranti artificiali.
Categorii
Cautare
Pachete produse