• Model: 3.18.1.17
Tavan casetat Retail Board 600x600x12mm, 7.2mp/cutie
Suprafata alba si neteda a placii Retail intalneste tendintele actuale pentru finisaje curate, in timp ce maximizarea reflexiei luminii pentru camere imbunatatesc iluminatul si iluminarea indirecta, care rezulta in economii de costuri si niveluri sporite de confort.
Poate fi folosit la mascarea diferitelor sisteme cum ar fi sistemele de ventilatie, sistemele de incalzire sau pur si simplu ca element decorativ totodata el avand si proprietati de izolare fonica si termica. Un mare avantaj al acestor plafoane este timpul scurt de montaj, cat si faptul ca poate fi demontat foarte usor prin asta facilitand accesul rapid la elementele mascate (tevi, tubulatura ventilatie, cabluri etc).
In procesul sau de fabricatie al plafoanelor din fibra minerala se folosesc 40% materiale reciclabile rezultant un produs prietenos cu mediul inconjurator.
Retail Board are dimensiunile: 600 x 600 x 12 mm
Plafoanele din fibra minerala ofera o gama larga de solutii ce raspund diverselor cerinte tehnice, functionale si estetice. O varietate de finisaje a suprafetelor disponibile in dimensiuni, geometrii, detalii si muchii diverse.
O gama de panouri creata special pentru a raspunde celor mai ridicate exigente de acustica, igiena, umiditate si design .
Produsul se vinde numai la pachet de 7.2 m².
Categorii
Cautare
Pachete produse