• Model: 6.1.3.11

Siding-ul este o imitatie perfecta a elevatiei din lemn cu originea in  USA si Canada . Din an in an siding-ul devine din ce in ce mai popular si este din ce in ce mai des folosit la proiectarea cladirilor moderne sau cartierelor. Linia produselor permite acoperirea suprafetelor exterioare la toate tipurile de cladiri – zidite, din lemn, nezidite si tencuite. Profilele isi indeplinesc rolul atat in cladirile locuibile, cat si la obiectele de folosire publica, sau industriala .

Gama larga de coloristica si structura lemnului plintelor influenteaza pozitiv estetica elevatiei. Greutatea mica si usurinta de transport permite la realizarea elevatiei cu siding in orice perioada a anului prin folosirea uneltelor de baza, chiar si singuri. Siding-ul  nu este toxic si este un material de constructie neinflamabil rezistent la conditiile nefavorabile atmosferice, a agentilor biologici si majoritatea chimicalelor. Incalzeste eficient cladirile si asigura  ventilatie elevatiei.

Gama complexa de plinte de finisare simplifica si accelereaza timpul de montare. Siding-ul  este mult mai ieftin decat alte tipuri de elevatie, iar datorita durabilitatii ridicate si usurinta in intrebuintare se poate scapa de problemele si cheltuielile reparatiilor. In oferta siding-ul cu un singer sau cu doua pliuri.

Materialul este adaptat pentru curatirea cu apa sub presiune sau detergenti.

Categorii
Cautare
Pachete produse